Cercar en aquest blog

dilluns, 29 de setembre del 2008

Resum d`estiu (dimarts as Migjorn)



Passat Sant Llorenç els nostres gegants van tenir poc temps per a descansar i és que dia 12 vam anar cap es poble d`es Migjorn Gran , poblet petit pero amb gent molt amable que sempre ens reben amb els braços oberts.


En aquests cas no era la festa patronal que aquest any va coincidir amb les festes de Llucmaçanes , aquesta vegada els gegants anaven a fer una passetjada per es centre des poble , durant la cel.lebracio d`un mercat que fan cada dimarts durant tot l`estiu.
No era el primer any que actuavem durant dit mercat . L`any passat va ser el primer cop que vam sortir en aquest acte , que va congregar molt públic que va venir a veure els nostres gegants.
Aquest any els gegants que es van desplaçar fins es Migjorn van ser, en Joan i na Rita , na Xisca i en Tòfol el capgròs acompanyats per els nostres inseparables amics , els músics , ja que sense ells poca cosa podriem fer.

L`hora de sortida va ser durant el fosquet ,desde la plaça Menorca , cap a l`interior del poble , per els carrers més centrics del poble , on molta era la gent que ens esperava .



Vam fer un petit recorregut pel centre ja que hi havia les paradetes del mercat , i clar els gegants no pasaven per aquells carrers , i vam acabar a la plaça de l`esglèsia , amb un parell de balls i amb un fort aplaudiment per part del públic.


Llavors vam deixar exposats els gegants mentres la gent del poble ens va convidar a berenar i vam donar per finalitzada la jornada al poble d`es Migjorn.


Videos: