Cercar en aquest blog

dijous, 6 de novembre del 2008

Mundial de badminton juvenil



Hola amics/gues geganters, després d`uns dies sense actualitzar , avui resumirem la que va ser la segona sortida d`aquest any .


Els nostres gegants van ser convidats a participar en la cerimònia d`inauguraciò dels mundials de badminton juvenil ,que es va realitzar al pavelló Menorca dia 13 d'Abril .


En aquesta cerimonia van participar , els gegants de Maó , els gegants d`IBAS i el nan Miquelet es salero , tots ells portats per la colla de Maó , en LLorenç i na Eulalia d`Alaior , na Tecla de Sant Lluis i els nostres gegants l`avi Perico i s`àvia Aguedet .


En primer lloc tots els gegants van entrar a la pista i es van situar a la zona de parlaments. Seguidament van fer la seva entrada els diferents equips participants del mundial i tancant la comitiva el Grup Folklòric Arrels de Sant Joan de Ciutadella.


Un cop tothom al seu lloc es va donar pas a la primera ballada de gegants , realitzada per la colla de geganters de Maó i el segon ball el van fer la resta de figures .


Una vegada acabats els gegants van tornar al seu lloc , era el torn del Grup Folklòric Arrels de Sant Joan de Ciutadella .Seguidament van venir els parlaments i una vegada acabats , gegants , balladors i esportistes van abandonar la pista i es va donar inici al torneig.
Noves fotos a:
St Llorenç 2008/ festes de Maó 2008/ Es Migjorn 2008 i Sant Gaietà 2008