Cercar en aquest blog

dimarts, 23 de desembre del 2008

El Quixot






Hola amics avui farem un poc de memòria i retrocedim fins l`any 2005 .

Aquell any la nostre colla va tenir per un dia un gegant Quixot , coincidint amb el quart centenari de l`obra literaria .
Tot va sorgir , quan alguns membres de la colla van pensar de participar en el concurs de la foguera de sant Joan 2005 , la idea va ser de participar a la nostre manera , fent un petit homenatge a una tant important obra literaria .





Aixi va ser , els membres de la colla es van posar mans a l`obra , i van realitzar un personatge de 4 metres d`altura ,representant al Quixot sobre el seu cavall blanc .



Va ser més de un mes de feina , però al final va veure els seus fruits.

Dia 23 de juny el van montar al mig del carrer , davant el local de la colla , ja creant expectació entre el veinat.

A les 12 h del migdia va fer el seu primer i a la vegada únic passacarrers per el centre de la ciutat , vam fer una visita a la residencia de la gent gran , passetjar per es carrer de ses moreres , costa de sa plaça , ajuntament , carrer nou , plaça reial , carrer infanta , i ja com a punt final el parc d`es freginal , on quedaria exposat fins la nit en el fester de Sant Joan , on acabaria la seva curta vida.

Hi ha que dir que molta era la gent que ens deia que feia pena cremar aquest personatge , però aquesta era la seva funció .

La sorpresa va ser que vam guanyar el primer premi , i poc després va ser engolit per les flames de la nit més màgica de l`any .