Cercar en aquest blog

dijous, 29 de gener del 2009

Carnaval 2006




Seguint amb el repàs dels carnavals passats, avui toca l`any 2006. Els nostres gegants i sa colla van participar a la rua de carnaval d`es Castell que a diferencia de les rues de Maó i Alaior , la rua es celebra el diumenge capvespre.



La novetat d`aquell any va ser la bruixa , que va cambiar el seu color de pell per a millorar la seva imatge .



Aquell any el dia no acompanyava , va ploure bastant i els gegants estaven al camió esperant si la rua es suspenia o no.



Al final la pluja va disminuir i es va decidir que la rua es realitzaria , es van plantar tots els gegants a la façana de l`església del Roser . Tot i que poliscava en alguns moments a les 17 h va començar la rua , que va ser retallada , i sols es va fer el carrer victory fins l`Ajuntament .



Hi ha que dir que durant la rua , i degut a la pluja , na Xisca va patir una aparatosa caiguda , en la qual es va veure danyada la seva estructura interior , tot i que no va voler fallar a la seva sortida principal de l`any i va seguir junt amb els seus companys de comparsa fins al final de la rua.



Van fer varis balls a la plaça de l`Ajuntament i un parell de voltes a l`esplanada , i amb poc més d`una hora els gegants es van despedir fins l`any següent.