Cercar en aquest blog

dilluns, 1 de febrer del 2010

Dissabte la Gran Festa de Carnaval de Llucmaçanes


Benvolguts amics i simpatitzants del nostre blog , avui ja podem dir que el Carnaval ja ha arribat al nostre poble , per tots els racons hi ha penjats ja els cartells de la gran festa de Carnaval que es realitzarà dissabte dia 6 .

Els cinc gegants carnavalers , estan ja ben polits , apunt per sortir de festa , i es que no és per menys , ja que és l`unic cop a l`any que veuen la llum del sol.

Ara mateix es troben presidint la casa dels gegants , com és coneguda per tots els fillets i filletes del poble , allà esperen impacients l`arribada del seu gran dia , la rua carnavalera de Llucmaçanes .

Aquests dies el poble s`esta preparant perm deixar de banda la tranquilitat habitual , per donar pas a una festa loca , plena d`alegria , disbauxa i sobretot molta diversió .

Dissabte dia 6 a les 17h es donarà el tret de sortida de la gran desfilada , que com no podia der d`altre manera , encapçalaran els nostres estimats gegants carnavalers , els acompanyaran la banda de cornetes i tambors de Dalt Sant Joan . La rua passarà per tots els carrers del poble omplint-lo d`alegria .

Llavors a les 18 h aproximadament es programada l`arribada as Pla , on els gegants realitzaràn un ball i llavors es donarà pas a un gran espectacle , que segur que agradarà , i llavors un ball de carnaval per acabar la vetllada .


VOS ESPEREM A TOTS , PER VIURE AQUESTA GRAN FESTA DELS NOSTRES GEGANTS CARNAVALERS.

La festa ha estat organitzada per l`associació de Veïns de Llucmaçanes junt amb la col.laboració de la nostra colla de geganters , encarregats de la conservació dels gegants carnavalers i de traurels al carrer .