Cercar en aquest blog

dilluns, 29 de març del 2010

Jornades Culturals sobre Menorca

Benvolguts amic/gues i seguidors d`aquest blog , en la publicació d`avui parlarem sobre les jornades culturals realitzades al colegi de la Salle de Maó.

En dites jornades ,la tematica principal era Menorca , i dins aquestes va ser convidat en Tòfol , com a representant dels gegants llucmaçaners i en Miquelet es Salero representant els maonesos.


Així ha estat com el nostre estimat Tòfol s`ha despertat dels seus somnis per tornar a fer riure els infants que tan l`estimen . L`hora de l`acte era a les 15 :30 a la part trasera del pavelló de la Salle , on ens hem retorbat amb els nostres amics de la colla de Maó . Hem descarregat les dues figures i ens hem endinsat dins l`escola.

Allà ens han rebut les diferents professores vestides amb l`indumentaria tradicional menorquina , i tots els fillets , la clase de sa granota , es conills , elefants etc.. .


Els dos personatges han entrat ballant al pati , mentres els fillets els miraven bocabadats , amb un gran somriure , ja començant a cridar Tòfol ! o Miquelet!. Un parell de cançons i hem donat pas a la presentació dels dos personatges de cartró , contant una mica la seva història

Una vegada ja presentants han tornat a ballar junt amb tots els fillets , i en Tòfol fins i tot a realitzat un tren amb la gran majoria de fillets i filletes , que amb un gran somriure el seguien ballant .

Llavors cada clase ha volgut imortalitzarse amb en Tòfol i en Miquelet es salero , fins i tot les profesores també han volgut tenir un record de la visita dels dos grans personatges.


Després han realitzat un ball i s`han despedit de tots els fillets que ja esperan impacients tornar-los a verure rodar per les festes d`estiu.

Una cosa que ha reclamat molt l`atencio dels infants , eren tots els gegants de la familia llucmaçanera , representats al capell d`en Tòfol conjuntament amb sa colcada .

Ja per finalitzar ens han regalat als dos grups una rajola conmemorativa d`aquestes jornades culturals .

Res més per avui amics/gues , ens despedim fins la pròxima.