Cercar en aquest blog

dissabte, 5 de juny del 2010

Festa de Primavera d`es Passarells 2010


Bones amics/gues i seguidors d`aquest blog , com bé deiem a la publicáció anterior , avui els nostres gegants han participat a la festa de primavera que organitza l`escoleta d`es Passarells , en la qual els nostres gegants han participat desde l`any 1993.





L`hora de sortida anunciada era a les 17 h , i tant gegants , geganters com la banda de cornetes i tambors de Dalt Sant Joan , estaven apunt per començar la, ja tradicional volta per els diferents carrers de l`Avinguda de Menorca.


En Kikus i na Kika han realitzat la primera sortida del 2010 un any especial per ells, ja que celebren el seu xxè aniversari . Però no han sortit sols , sa Princesa i n`Abu Umar ,que ja són uns habituals en aquesta festa , els han acompanyat amb alegres balls .


El recorregut ha estat , el punt d`inici l `escoleta d`es Passarells , el carrer Pedro Maria Cardona , carrer doctor Camps , un tros de l`avinguda Menorca , carrer Pintor Calbó , Maria Lluisa Serra i de nou han enfilat s`Avinguda de Menorca per avall , el carrer doctor Camps i de nou cap a l`escoleta .


El passacarrers ha comptat amb molta de gent que ha passetjat pels diferents carrers acompanyant els gegants , aquests en alguns moments han vist limitats els seus moviments degut a la gran quantitat de gent que els seguia , un fet que demostra l`estima de la gent per els nostres gegants i la tradició d`aquest passacarrers que conta amb 17 anys d`existencia.






Allà els gegants han realitzat un parell de balls amb les cares d`admiració dels infants i llavors sa donat el tret de sortida a les diferents activitats per els fillets i filletes , amb l`actuació de Pinyeta Pinyol , jocs infantils etc..

Els nostres gegants han quedat exposats una estona mentres els geganters agafaven força després d`una hora de balls per els diferents carrers.

Llavors els nostres gegants han agafat de nou el camí cap el local de la colla , per a descansar fins la proxima sortida , que si no hi ha res de nou serà dia 18 al carrer de Sant Josep , organitzada per l`escoleta de Sant Josep .


Videos: