Cercar en aquest blog

dissabte, 19 de juny del 2010

Festa d`es Busquerets 2010

Benvolguts amics , si ahir la sortida era pel carrer de Sant Josep de Maó , avui els nostres gegants han tornat a sortir al carrer , aquesta vegada per la barriada d`es Camí de ses Vinyes , a la ja tradicional festa que es fa a la barriada , organitzada per l`escoleta d`es Busquerets , en la qual la nostra colla col.labora desde l`any 1992 .


19 anys d`omplir d`alegria el barri de ses vinyes, antigament la festa es realitzava al colegi de Verge de Gràcia , situat davant l`escoleta d`es Busquerets , fins que es va inaugurar el parc interior de la barriada , lloc on avui per avui es realitza la festa.

La sortida estava programada a les 17:00h i els nostres gegants kikus , Kika , Princesa i Abu Umar , estavan apunt a la entrada del parc , per encapçalar el passacarrers acompanyats de la banda de Dalt Sant Joan de Maó .
La volta ha estat la mateixa dels darrers anys , sortida pel carrer Vives Llull , direcció cap al camí de ses vinyes , MIguel de Veri , carrer Sant Esteve , Vives Llull i cap a l`interior del parc de nou , on els gegants i banda han realitzat els seus darrers balls i tocs de tambor .

Els gegants en cap moment han parat de ballar , n`Abu Umar i sa Princesa tornaven a encapçalar la comitiva , i els seguien ,de ben aprop en Kikus i na Kika , amb els seus alegres balls .
La banda ha marcat el ritme en tot moment , no deixant descansar els gegants en cap moment , escampant junts l`ambient de festa per a tots els racons de la barriada.

Una vegada dins el parc interior de la barriada , els gegants han realitzat un parell de balls i s`han despedit fins l`any que ve de la festa d`es Busquerets .



Llavors els geganters han berenat mentres els fillets i filletes admiraven els gegants i després han marxat al local per esperar la pròxima sortida.
Però el dia d`avui no s`acaba aqui en Tòfol també ha sortit a passetjar , per Maó , concretament a sa barriada de ses tanques del carme , a la festa organitzada per l`escoleta Peter Pan , com a festa de final de curs i despedida ja que tanca per sempre les seves portes.
La volta ha estat amenitzada per la banda de Dalt Sant Joan, i el recorregut ha estat els 4 carrers que volten l`escoleta.
En tòfol ha anat repartint alegria per tots els fillets que hi havia presents , repartin caramels i paperines de colors davant l`atenta mirada dels infants que el perseguien .

La volta ha acabat al pati interior de l`escoleta on en Tòfol ha realitzat un parell de balls , sa despedit fins la proxima sortida.
Video de la jornada.