Cercar en aquest blog

dijous, 15 de juliol del 2010

Comença sa festa!!!!!!!

Bones amics i amigues , seguidors d`aquest blog el proper dissabte , comença el" tour" de festes menorquines , començant per Sant Martí as Mercadal.

Els protagonistes de la jornada seran en Martí i na Maria que faran la seva tradicional passetjada pel seu poble , acompanyats de la banda de música d`es Mercadal , els capgrossos i la colla de geganters de Maó.


La sortida dels gegants serà a les 17h , just després del primer toc de flabiol realitzat desde les cases consistorials d`Es Mercadal i la repicada general de campanes . Faran el seu tradicional recorregut per els diferents carrers de la població.


Uns altres gegants que es preparen per viure les seves festes majors , son en Jaume i na Roser d`Es Castell . Aquest dissabte a les 20 h apareixeran per el poble a donar la benvinguda a les festes de Sant Jaume 2010 , abans del pregó de festes acompanyats per en Xec i els grallers d`Es Castell.


Hi ha que dir que la nostra colla serà l`encarregada de treura a ballar en Jaume i na Roser durant es dia d`es pregó , realitzant un parell de balls , estrenant així la nova plaça del poble.


El proper cap de setmana els nostres gegants participaran a les festes de Sant Jaume 2010 , proximament ja vos anirem informant.