Cercar en aquest blog

diumenge, 4 de juliol del 2010

Na Xisca i en Tòfol surten per Ferreies

Bones , amics/gues i seguidors d`aquest blog , la cosa es comença a escaufar de valent , i no sols parlam fent referència a la gran calor que està començant a fer aquests dies , sino que ja queda molt poc per començar ses festes menorquines , que una vegada fan es primer toc de flabiol a Es Mercadal , i en Martí i na Maria donin el tret de sortida als diferents passacarrers de festes patronals que esdevindran al llarg de tot l`estiu , fins acabar per Sant Nicolau.

Però deixant de banda les festes majors dels pobles , avui anam a contar una petita aventura de dos dels nostres estimats personatges.

Ahir es va realitzar a Ferreries , un Acampallengua , i els nostres gegants van ser convidats , els representants escollits per anar a representar sa gran familia llucmaçanera , no van ser altres que, na Xisca i en Tòfol .


Així va ser com a les 11:20 arribaven a Ferreries , devora el polisportiu , es va montar na Xisca i vestir en Tòfol , tots dos ben polits per a realitzar una volteta per l`interior de Ferreries , fins la plaça de Loar on estava previst acabar el passacarrers per donar pas a altres activitats.

Els dos personatges van estar en tot moment ben animats , gràcies als seus amics " Es Set Ginets" que van marcar sempre un bon ritma que feia engrescar tant a geganters com a públic.



Bastanta va ser la gent que va sortir per acompanyar les dues grans figures , en Tòfol , va aprofitar per fer una visita a la gent gran de Ferreries , que viu al geriatric del poble .
Entre balls i més balls , na Xisca i en Tòfol van arribar a la plaça de Loar , un parell de balls , i a descansar.
S`estiu just acaba de començar i és questió de preparar forces per les grans sortides que ens esperen , destacant Sant Gaietà , per nosaltres lés més importants , destacant enguany per els 20 anys dels nostres gegants vells .

Gràcies per seguir aquest blog i fins la pròxima .