Cercar en aquest blog

divendres, 3 de setembre del 2010

Festa d`es Camí d`es Castell 2010

Bones amics /gues i seguidors del blog , l`altre dia els gegants de Maó van fer la seva arribada a l`ajuntament per presidir desde els balcons les festes de la Mare de Déu de Gràcia 2010.
Però si en Tomeu i na Guida son uns simbols de la festa , els nostres gegants ja en són habituals també i un clar exemple són les sortides que realitzan durant les festes .
Avui dia 3 els nostres gegants han participat en la primera de les festes de barriada , l`organitzada per el triangle comercial d`es Camí d`es castell . Els gegants representant el nostre poblet han estat , en kikus i na Kika , acompanyats per en Tòfol , també hi havia els gegants de la casa de gent gran d`es camí d`es Castell o "casa d`es poble" i el gegant Yurca del mateix carrer junt amb els seus capgrosos.
La música venia per part de la banda de tamborers i cornetistes de Dalt Sant Joan junt amb les majorets d`es Castell.
La desfilada ha començat a les 19 h davant ca n`Sturla per fer la plaça del princep , i tot es camí d`es Castell baixar i tornar fins la plaça del princep on s`han realitzat un parell de balls.
Molta era la gent que ha acompanyat la comitiva , amb els consequents aplaudiments tant de fillets com no tan fillets.
Demà els nostres gegants tornen a sortir al carrer , uns van a Malbuger a les 17 :30, i uns altres..... ja ho descobrireu!

Video de la sortida has camí d`es Castell: