Cercar en aquest blog

dimarts, 19 de juliol del 2011

Festes d`Estiu





El passat cap de setmana , el poble d`Es Mercadal va viure de ple les festes de Sant Martí , amb els gegants Martí i Maria com amfitrions , però el poble d`Es Castell també s`estava preparant per les festes de Sant Jaume , i en Jaume i na Roser van ser vestits per membres de la nostra colla i de la de Maó , encarregats de treurels durant les properes festes de Sant Jaume. Aquest cap de setmana serà complert, ja que coincideixen dos pobles en festes Fornells , celebrant Sant Antoni , on en Martí i na Maria fan d`amfitrions , i les festes d`Es Castell , on uns dels principals protagonistes són en Jaume i na Roser .

En Martí i na Maria sortiran dissabte per fornells , mentres en Jaume i na Roser , sortiràn dissabte nit al pregó de festes per fer el primers balls de festes , llavors diumenge , que enguany és dissabte de Sant Jaume sortiran a les 17h en el tradicional passacarrers de festes , dilluns dia 25 a les 8 tothom despert per que tornen els gegants a despertar el poble , a les 10:30 sortida de la comitiva cap a l`esglesia del Roser , a la missa major de Sant Jaume i a les 12h tradicional davallada!

Els nostres gegants estan sent vestits aquests dies ja que la setmana que ve és el pregó de Sant Gaietà 2011! unes festes amb sorpreses i celebracions .



Fins la pròxima amics!


(fotos Ignasi Catchot)