Cercar en aquest blog

dimarts, 30 d’agost del 2011

Festes de Sant Lluís 2011

Bones amics/gues i seguidors d`aquest blog , avui parlarem de les passades festes de Sant Lluís 2011 , en les quals els nostres gegants van tornar a participar tal i com venen fent des de l`any 1991.
Aquest any l`avi , s`àvia , en Toni i na Tònia , han sortit el dissabte de festes acompnayant en Lluís i na Maria per els carrers de la seva població .
El recorregut , s`ha recuperat els carrers tradicionals de les festes , per lo que enguany ha estat una mica més curta la volta que l`any passat. Els nostres gegants van anar acompanyats per la banda de música d`es Migjorn Gran.

Amb alegres balls van estar animant tot el passeig pel poble de sant Lluís. aquest any els convidats especials van ser els de Montmeló , junt amb els gegants de Maó , els de la casa des poble de Maó , el gegant Yurka del camí d`es Castell de Maó , en xec i en Homer d`Es Castell , i com no els amfitrions , Tecla , Lluís , Maria i Doraemon.
Una vegada vam arribar al moli , es va realitzar un ball per colla i despres dues cançons conjuntes .

Al dia següent , els gegants de Sant Lluís i Montmeló van sortir a la diana i ja va ser per la nit que els nostres gegants van tornar a sortir per participar de la desfilada de carrosses . A en Toni , na Tònia , i els avis , se li va afegir en Kikus , na Kika i es grup de músics que tots junts van formar una gran delegació llucmaçanera!.

Ara ja toca preparar les festes de la Mare de Déu de Gràcia pròximament novetats!