Cercar en aquest blog

diumenge, 19 de febrer del 2012

Carnaval 2012 "Abu Umar " 25 anys


Bones Amics dels gegants:
Ahir día 18 de febrer van tenir una altre edició de Carnaval.
Aquest any ha estat diferent, ja que sa Nostra comitiva reial, no va sortir al carrer, sinó que va ser n´Abu Umar que va resorgir de les cendres amb motiu del seu 25è aniversari.
L´escenari escollit en aquesta ocasió va ser l´Esplanda de Maó, lloc que es va concentrar una multitud de gent disfressada, hi havia àrabs, policies, indis , personatges de la televisió, com n´Astèrix, Obèlix, Barrufets entre molts altres.
Molta gent es va recordar d´aquest símbol, ja que molts es van voler fotografiar amb ells.
Poc després de les vuit i mitja del fosquet, la comitiva es va començar a moure per la Esplanda enfilant pes Carrer de Ses Moreres, Costa de sa Plaça, Plaça de la Constitució, on hi havia el jurat del concurs, després va passar pel carrer Sant Roc, girant cap a la Plaça Bastió i així per tornar a baixar cap a l´Ajuntament per evaluar tots els participants, ja que tenim que dir que enguany ha estat una Rúa bastant participada.
Mentres n´Abu Umar deixava de donar voltes i ballar fent les delícies dels petits i grans, van tornar a passar per davant les Cases Consistorials, la comitiva va enfilar el mateix recorregut però girant cap al Carrer de Ses Moreres per acabar al Pavelló Sinía Costabella on el jurat va fer entrega dels premis i va començar la revetlla.
Ha estat un any diferent, però el nostre objectiu ha estat el de sempre, sortir a disfrutar i fer xalar els altres, i des d´aquí podem dir que s´ha aconseguit aquest objectiu.
A n´aquestes hores, n´Abu Umar ja descansa al local amb els altres gegants, i la colla comença a preparar ja les properes sortides dels nostres personatges.


Video del gegant ballant durant la passada rua de carnaval.