Cercar en aquest blog

dimarts, 12 de juny del 2012

Festa de Primavera d`Es Passarells 2012

Bones amics dels gegants:

Ja ha passat una setmana i seguim amb les festes  de Primavera d´enguany, aquest passat dissabte ha estat el torn de passar per l´escoleta d´Es Passerells.

Eren les cinc del capvespre, els nostres gegants ja estaven apunt front l`escoleta , baix l`atenta mirada dels fillets ,  quan els tambors i trompetes d´Alaior varen començar amb les seves alegres tonades l`inici del passacarrers des de l´escoleta i els nostres gegants en Kikus, na Kika i na Xisca ballaven alegrement davant la atenta mirada dels fillets.

Gegants, geganters i tamborers varen recorrer els primcipals  carrers de l´Avinguda de Menorca, baix un sol apretador que poc a poc ens fa recordar que l´estiu ja és a prop.

Més o manco després d´una hora de voltejar pel barri maonés, els gegants varen arribar de nou al punt de sortida on varen fer un parell de ballades per donar un punt i final a la jornada d´ahir, i d´aquesta manera varen donar pas a una sèrie d´activitats sempre pensant per els més petits de la casa.
Els nostres gegants tornen a ser de nou al local esperant les pròximes sortides i començant a pensar que Sant Gaietà 2012 s`atraca.