Cercar en aquest blog

dilluns, 13 d’agost del 2012

Sant LLorenç 2012


Alaior encara està en festes de Sant Llorenç , però ja estan enfilant la recta final d`aquestes, ahir els gegants es van despedir de l`edició d`aquest any que a vingut marcat per l`incorporació del gegant Xoroi a la familia de figures festives del poble d`Alaior.
La tradicional sortida del dissabte de festes , com ja és habitual a les 16:30 els gegants sortien tombats de l`ajuntament per posar-se al carrer major i avisar que sa festa estava apunt de començar!
Així en Llorenç , na Eulalia i en Xoroi junt els seus amics els capgrossos i la banda d`Alaior van començar el passacarrers seguits dels gegants de Maó ,  , els d`IBAS, el gegant Yurka , en Xec d`Es Castell .
Tots junts van fer una bona volteta per el centre del poble i a les 18:15 els gegants arribaven ben alegres a l`ajuntament per reposar fins a la sortida del diumenge matí.
Diumenge matí sols els gegants del poble sortirien a anunciar que la festa seguia al carrer , acompanyats del grup de capgrossos ,  fins i tot un tenia mal de queixal! , i com no la música de la Banda d`Alaior.
A mitjan recorregut vam trobar una simpatica parella de gegants petits que van ballar fent les delicies dels més petits!.
Llavors ens vam dirigir cap al geriatric on els gegants van oferir el seus balls per la gent major del poble i seguidament la foto de familia!
Després uns balls a sa plaça i de nou cap a l`ajuntament a reposar per ses carroses.
Si les altres dues sortides destacaven per el gran públic assistent la desfilada de carrosses també estava amb un nombrós públic i els gegants no van parar de ballar , en aquesta ocasió apart de fer ballar en Llorenç i na Eulàlia la nostra colla va portar en Toni es Saig i na Tònia de la Sala representant el nostre poble.
La musíca va venir per part de la Banda d`Alaior , amb alegres cançons que engrescaven tot el públic i feien que els gegants no paresin de ballar!
Llavors a la plaça una vegada acabada la desfilada , la banda es va esmitjar i va fer ballar els gegants d`Alaior i es van despedir de les festes de Sant Llorenç 2012.
Video de les festes: