Cercar en aquest blog

divendres, 21 de setembre del 2012

Sant Nicolau tanca les festes en Clau!


Bones amics!
La publicació d`avui fa referencia a l`última sortida dels nostres gegants durant l`estiu 2012, aquesta va ser a la població d`Es Mercadal , per cel.lebrar Sant Nicolau acompanyat en Martí i na Maria  gegants de la població!
Però la nostra festa comença a les 12 del migdia , carregant els gegants as Pla de Sant Gaietà (Llucmaçanes) , els gegants que anirien al camió en aquesta ocasió serien l`avi Perico i s`àvia Aguedet , així que els vam posar als seus llits i camí as Mercadal!.
Llavors la colla va fer un dinar de germanor al restaurant "Jeni" de la mateixa localitat , entre bromes i un gran ambient , sens van passar les hores i ja teniem que partir a treure els gegants del camió.
Així a les 16:45 arribavem a l`Ajuntament d`Es Mercadal on ja estaven exposats en Martí i na Maria.
El passacarrers aquest any estaria animat per la Xaranga de ponent ( un grup dependent de la Banda de Música de Ciutadella).
A les 17h les campanes anunciaven que la festa començava i la música va començar a sonar amb els corresponents balls dels gegants assistents.
En Martí i na Maria encapçalaven el passacarrers , portats per la colla de Maó , seguidament els músics i llavors els nostres estimats avis.
Van passar per els diferents carrers de la població, amb la aturada davant el geriatric de la població per fer uns ballets i fer la foto de familia .

Seguidament , els gegants van tornar a ballar per la resta de carrers fins arribar de nou a la plaça constitució on la banda interpreta 2 cançons i els gegants van ballar ben alegres per despedir ja l`estiu i dir adeu fins l`any que ve!
Segurament en breu tornarem a tenir algun acte però aquests ja no tindran res a veure amb les festes patronals d`estiu.
Fins la pròxima!
video de la jornada: