Cercar en aquest blog

diumenge, 27 de novembre del 2016

Festes de Sant Llorenç 2016


Encara amb el cansament de les festes de Sant Gaietà vam partir cap el poble d`Alaior a viure intensament les festes de Sant Llorenç per acompanyar els gegants locals, Llorenç, Eulàlia, Xoroi i sa fadrina de Biniedris.
Els nostres gegants van sortir el dissabte de festes i a la desfilada de carrosses del diumenge nit, la nostra representació va ser , els nostres estimats Joan, Rita i n`Abu Umar i Nura.

En Joan i na Rita van ser els que van sortir el dissabte de festes per donar ambient a la població ,en el seu tradicional passacarrers del dissabte de festes, el recorregut habitual i en les estampes tan polides com la baixada de Santa Eulàlia, el carrer major entre molts racons que produeixen imatges molt polides.
Els nostres gegants van ser molt fotografiats i nosaltres  contents de lluir els nostres gegants  que 10 anys després tornarien a ballar per Sant Llorenç. En Joan lluia el seu nou guardapits  i ballava com mai amb na Rita.
Amb un ball final a plaça i de nou a descansar fins el dia següent, la nit de carrosses on ja sortirien na Nura, Abu Umar ,Joan i Rita junt tots els nostres geganters, que en aquesta ocasió anirian acompanyats de la Banda d`Alaior que junts encapçalarien  acompanyant els gegants d`Alaior, la comitiva de carrosses.
Els nostres 4 gegants no aturarien de ballar en cap moment i amb els aplaudiments del públic, que en el moment de passar per la plaça constitució  van omplir de festa la plaça amb tot un public ballant gràcies a la  Banda d`Alaior.
Els nostres gegants just en acabar la desfilada ja van partir cap a Sant Climent, però això en la pròxima entrega!

Sant Llorenç 2016