Cercar en aquest blog

diumenge, 27 de novembre del 2016

Sant Bartomeu 2016


En poc temps de descans i és que dilluns dia 22 els nostres gegants van partir cap a Ferreries, en Joan, na Rita, Abu Umar i Na Nura van viatjar al poble de les panxes rotges  per celebrar les festes de Sant Bartomeu 2016.
Era el dia del pregó i l`Ajuntament de Ferreries volia crear amrient  i qui millor que nosaltres, acompanyats de la Batukada de Ferreries, així a les 18:30 vam sortir  desde la plaça Espanya   per fer un recorregut per tot el poble , passant per la avd Verge del Toro,  carrer mestre obrador, carrer fred,  després el carrer Degà Febrer i  costa d`es convent .

Un moment molt emotiu va ser el passar per el geriatric de la localitat on la gent gran va poder disfrutar dels balls de gegants .
Una imatge polida era quan els gegants passaven per el carrer  fred, on els gegants passaven molt justos per l`enramada dels carrers  ja ben engalanats per les festes de Sant Bartomeu.
Una vegada els gegants tornaven a la plaça Espanya van realitzar un parell de balls i l`ajuntament va oferir un refrigeri als geganters i la batukada.
I arriba el torn de partir cap a Sant Lluís!