Cercar en aquest blog

diumenge, 4 de desembre del 2016

Festes de Sant Lluís 2016

Just acabat el passacarrers per Ferreries, els nostres gegants  es van traslladar directament cap a Sant Lluís,  allà ja els esperaven els avis, en Toni i na Tònia,  i en Kikus i na Kika, que junt es gegants de Sant Lluís  ocupaven la sala del teatre L'Oar.
Així  tornavem al nostre poble agermanat, per omplir novament de festa Sant Lluís, en aquesta  ocasió ens retrobariem amb un amic que feia molts anys no veiem, el gegant Mimo de  ca na Queta de Maó, que tot i no va sortir a ballar si va participar en la exposició de gegants del matí de els festes de Sant Lluís, un acte que de cada any agafa més força i aquest any va comptar fins i tot amb  l`animació de sa vessa mos fot que van interpretar varies cançons menorquines dins el teatre  per der caliu de festa.
 En acabar la exposició  la regidora de festes va fer entrega en nom de l`Ajuntament de Sant Lluís d`un detall a totes les colles participants a les festes  fent un agraiment a tota la labor que fan els geganters a les festes de Sant Lluís.

El dissabte de festes arriba en el seu moment més esperat la sortida del passacarrers, en Lluís i na Maria junt amb na Tecla encapçalen la comitiva, seguits de la Banda de música de Ciutadella. els nostres gegants Joan , Rita , Toni i Tònia, i tancant el gegant Yurka i els xirimiers de Pollença.
El recorregut va ser el tradicional , amb aturada obligatoria al geriatric, a can Luciano i amb els consequents balls, un gran passacarrers seguit de moltissima gent que no es volia perdre l`inici de les festes.

De bon matí en Joan i na Rita no van voler deixar sols als amfitrions i els van acompanyar a la diana  florejada, voltant tot Sant LLuís i repartint flors, la Banda de Ciutadella va començar amb "alba sonrie" una canço  típica de diana, i vam voltar i ballar  per tots els carrers tan animats com el dissabte de festes.

 Per la nit ja amb els cossos cansats van arribar a la desfilada de carrosses, en aquesta ocasió els representants de la nostra colla serien l`Avi Perico , s'Àvia Aguedet, na Nura , Abu Umar, i en kikus i na kika,  tots junts junt amb la Xaranga de Maó , els gegants de Sant Lluís i en Yurka  van encapçalar la desfilada de carrosses.
Molta gent aplaudia en passar els nostres estimats gegants, que un any més igual que els 25 que ja duim ballant per Sant Lluís van repre mostres d`estima , gràcies Sant Lluís!

I no teniem massa temps per descansar , però això tocarà en altre publicació!.

Video de les festes!